TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Médiaguru, reneszánsz ember, „másik énjével” pedig bestseller író, K.T. Zelenay néven.

A Magyar Televízióban 1998-ban kezdett el dolgozni az Új Reflektor Magazin gyakornokaként. 1999-től előbb a Westelpress, majd a Juventus Rádió sportriportere, az év közepétől pedig a Sztársáv és az Egy szelet Amerika című műsorok szerkesztője volt. 2000-ben a Juventus Rádió - akkor piacvezető - reggeli műsorának vezető szerkesztője lett. A Juventus Reggel műsorvezetője akkor Szegő Tibor volt. 2000. augusztus 28-án lett az Uno.hu főszerkesztője, amely az első infotainment internetes portálok egyike volt, az online bulvárpiac megteremtője ezzel. 2005-ben választották a Juventus Rádió kreatív-műsorigazgatójának. 2006-ban Patkó Bélával, Somogyi Zoltánnal közösen készítették a Hangár című könnyűzenei magazint.

2007-ben hagyta ott a Juventus Rádiót, ekkor megalapította saját hírügynökségét, a One Médiát, valamint a szintén One Média nevű internetes portfóliót.

2008-ban rövid ideig a Danubius Rádió, majd 2008-2009 között a Sláger Rádió new media vezetője.

2010 júniusától 2014 tavaszáig az RTL Klub online főszerkesztője. Az online szerkesztőség irányításával egy év alatt megnégyszerezte korábbi látogatószámát (főleg a ValóVilág, az X-Faktor és a Szombat Esti Láz tartalmainak köszönhetően).

2015 és 2017 januárja között az MTVA Új Média és Teletext Kft stratégiai- és operatív igazgató-helyettese, irányításával megújultak a közmédia internetes felületei, és számos új szolgáltatást is bevezettek a két esztendő alatt, megduplázva a látogatószámot.

A rádiózástól az elmúlt évtizedben sem szakadt el, éveken át a ClassFM online felületeinek fejlesztésében- és tartalommenedzsmentjében segédkezett. 2018-tól pedig visszatérhetett a nagy szerelem frontvonalára, vasárnap esténként a Sláger FM-en fogadja sztárvendégeit a Sláger Témában.

A „másik énjével” magyar Dan Brown-ként is számon tartják a hazai sajtóban és a rajongók körében. K. T. Zelenay néven négy évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, akkor jelent meg trilógiájának első kötete, a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai. A történetíró regényben, azaz gestában a Szent Korona és évezredes múltunk titkos üzeneteit igyekszik megfejteni, miközben olyan legendák nyomába ered, amelyek akár a történelemkönyveket is átírhatják. A folytatás, a Szent Korona végveszélyben már klasszikus kalandregény. Ahogy a 2038 trilógia záró kötete, a Jézus második élete is.
Hetente átlagosan 500 ezer felhasználóhoz jut el folyamatosan frissülő Facebook-oldalával, és bár a többség szeretetéről, támogatásáról tesz tanúbizonyságot, akadt olyan is, aki halálosan megfenyegette! Mindez azonban nem tántoríthatta el az újabb kutatómunkától, aminek eredménye a migránsválság, a háttérhatalom titkát kereső negyedik könyve. A Szíriai metélt – avagy a muttikulti végnapjai egyben folytatása, de közben egy új iránya lett munkásságának.
A Szíriai metéltet pedig a Digitális Messiás követte, hisz ha a jelent túléljük, a jövőnkért még mindig van miért aggódni. A nem is olyan távoli időben játszódó történet meglehetősen komoly társadalomkritikát fogalmaz meg. Reménykedve abban, hogy jövőképet is biztosít mind népesebb olvasótáborának.
A 2017 őszén megjelent hatodik kötet, az Elveszett tekercsek nyomában pedig a 2038 trilógiából már oly jól ismert templomosok, Jézus vérvonala titkának nyomába ered. Természetesen döbbenetes magyar vonatkozásokat felfedve, és talán a legnagyobb kincsre is rálelve!