TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Az idei Sziget Fesztiválon is hatalmas bulit csapó Anne-Marie ezúttal egy igazán erőteljes, szakítós pop-himnusszal jelentkezett.

A különleges hangú brit énekesnő ezúttal a rapper Aitch közreműködésével hozta el új, ősz indító slágerét, amelyet már budapesti koncertjén is hallhattunk!

Anne-Marie és Aitch igazán elemükben érzik magukat ebben a vad, bosszúszomjas alkotásban. A „Psycho” egyébként személyes tapasztalatokból épült, osztotta meg Anne-Marie: „Olyan szituációban találtam magam, amelyben amikor megcsalásra gyanakodtam, a srác csak vetített nekem. Aztán persze beigazolódott a félrelépés. Ez a dal minden olyan sorstársnak szól, aki volt már ilyen helyzetben.”

Az előadó karrierje megállíthatatlanul tör előre. A korábbi NEIKED-del és Lato-val készült közöse, az „I Just Called”, már több mint 22 millió streamet generált Spotify-on, és a rádiók is imádják a tracket.
Aitch karrierje is látványosan indult: az angol rapper nemrég jelentette meg debütáló albumát „Close to Home” címmel, amely egyből a UK Top 3-ban landolt.

Hallgasd meg itt:


Forrás: Magneoton / Warner Music
Fotó: Magneoton / Warner Music