TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Az elmúlt négy évben egy sokoldalú és termékeny zenészt ismerhettünk meg Audiopoeta, azaz Belényi Mihály személyében: fanyar humorral, kedvcsináló bulislágerrel vagy elégikus darabbal is találkozhattunk megjelenései között.

„Kaptam olyan visszajelzéseket, hogy nem elég következetesek a számaim, túl széles skálán mozognak a rap/hiphop témáján belül is. Ezek a kritikák bár rosszul érintettek kezdetben, mégis megerősítettek abban, amit képviselek. Az ember sem olyan, hogy hétfőtől vasárnap estig boldog, majd a következő hét napban szomorú, hanem ez igen gyorsan változik” – meséli Misi „Keserű Savanyú Édes” című új albumának alapötletét. Zenéinek hangulatát és történeteinek végkimenetelét egy-egy ízélményéhez köti – innen kapta a címét a korong, amely most pénteken jelenik meg teljes hosszában.

A keserű tapasztalatok ihlette „Törj be” Misi egyik személyes kedvence: „A „Törj be” – amelynek zenei alapját Fehér Holló készítette – azt az állapotot írja le, amikor keresed a tökéletest, de senki sem elég jó neked, mígnem rátalálsz arra a bizonyos személyre” – mesélte.

Nézzétek meg az újdonsághoz forgott apokaliptikus kisfilmet itt!

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneoton