TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Ki ne ismerné a kultikus zenekar, a Heaven Street Seven, azaz a HS7 „Hol van az a krézi srác” című örök slágerét? A fátyolos alter-sanzonhoz most SuperStereo, azaz Laskai Viktor adott hozzá mai elektro-pop stílusjegyeket úgy, hogy az eredeti hangulat is megmaradjon benne.

Lassan 22 éve annak, hogy megjelent a HS7 mindent elsöprő nagylemeze, a „Cukor”, rajta a közönségkedvenc, mai napig óriási rajongást kiváltó „Hol van az a krézi srác” című dallal. Habár az együttes már hét éve nem alkot aktívan, szívesen fogadta a népszerű DJ/producer, SuperStereo felkérését:
„Egy volt zenésztársam esküvőjére készültem, amikor a kezembe került a „Hol van az a krézi srác” zenéje és gondoltam, kicsit leporolom. Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy megmutassam a zenekartagoknak, akik annyira lelkesedtek az új verziótól, hogy Szűcs Krisztián újra fel is énekelte a számot, hogy még jobban passzoljon az új verzióhoz” – mesélte Laskai Viktor.

Nézzétek meg itt az újragondoláshoz forgott klipet, amiben a „krézi srác” és a „régi lány” van a főszerepben, de pár jelenet erejéig Laskai Viktor és Szűcs Krisztián is feltűnik.

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneoton