TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Megérkezett a BRIT Award-győzets, többszörös platinalemezes George Ezra vadonatúj ”Green Green Grass” című dala, amely a június 10-én megjelenő ”Gold Rush Kid” albumon szerepel majd.

A ”Green Green Grass” töretlen vidámságot sugároz magából, és arra bíztatja a hallgatót, hogy akkor is törekedjen a legjobbat kihozni magából, ha azt érzi, hogy borús napok következnek. George egy caribi nyaralása során kapott nem várt ihletet a dalhoz, amelyről a következőket mesélte: ”Egy utcabálba csöppentünk ahol három hangrendszeren át szólt a zene, az emberek kint ünnepeltek, sütögettek, jó hangulatban. Megkérdeztünk egy helyi nőt, hogy milyen esemény van, aki erre azt válaszolta, hogy három ember temetése zajlik éppen. Három életet ünnepeltek. Átvillant az agyamon, hogy otthon ezt nem így szoktuk, viszont ez csodálatos.”
A ”Green Green Grass” a ”Gold Rush Kid” album második dala, a lemezről korábban már megjelent az ”Anyone For You” című sláger, amely egyre feljebb és feljebb kerül mind az Egyesült Királyság, mind pedig az Európai Rádiós Listán.


Forrás: Sony Music Hungary
Fotó: Sony Music Hungary