TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Az újdonsült Fonogram-díjas DJ/producer, Joel Corry összefogott a legendás lemezlovassal, David Guettával, valamint az énekes-dalszerző Bryson Tillerrel, hogy egy perzselően himnikus dance-pop szerzeménnyel pörgessék fel a tavaszt.

Tagadhatatlan, hogy Joel Corry ma már a rádiók és bulik megkerülhetetlen alakjává nőtte ki magát: legutóbbi felvétele, az „I Wish” jelenleg is az egyik legtöbbször pörgetett dal a hazai és nemzetközi rádiókban, és az „OUT OUT”, valamint a 2020-as nyár feledhetetlen megahitje, a „Head and Heart” is hatalmasat szólt. Itthon is az egyik legkedveltebb nemzetközi előadónak számít, most szombaton pedig az év külföldi elektronikus zenei albuma vagy hangfelvétele kategória Fonogram-nyertese is lett!

A „What Would You Do?” című újdonság kapcsán Joel magához az EDM koronázatlan királyához, egyben közeli kollégájához, David Guettahoz, és a Louisville-i RNB-sztárhoz, Bryson Tillerhez fordult, hogy egy igazán ütős trackkel fűtsék fel a táncparketteket. „Öröm volt újra kollaborálni David Guettával, és egy olyan csodálatos tehetséggel dolgozni, mint Bryson Tiller” – mondta Joel. „Ennek a számnak varázslatos energiája van, amely frissnek és időtlennek hat."

Az új szerzemény Joel második együttműködése az elektronikus műfaj francia úttörőjével, miután a duó tavaly együtt hozta ki a platinaminősítést bezsebelő „BED” című kollabot, amely mára több mint 500 milliós globális streamet számlál.

Joel tavaly a Magyarországon megrendezett MTV EMA előestéjén is fellépet és eszméletlen bulit csinált a Hősök terén - reméljük hamarosan újra hallhatjuk őt élőben!

Tüzes image klip is forgott az új dalhoz, nézzétek meg itt!

Forrás: Elephant House / Warner Music
Fotó: Elephant House / Warner Music