TriMedia Sales House
SLÁGER FM

PRIBELSZKI Norbi kétségkívül nem finomkodik, ha dalszerzésről van szó - többek közt ezért is kiemelkedő előadó a hazai trap/hiphop műfajon belül.

A kreatív rapper egy ideje szólókarrierjére koncentrál és új zenéjében most cenzúrázatlanul mesél egy nehéz időszakról. A „Nem értem” megrázó videóklippel együtt érkezett, amelyben feltűnik többek közt a népszerű influenszer, Soophie és a Jászai Mari-díjas színészművész, Elek Ferenc is.

PRIBELSZKI 2017-ben üstökösként robbant be a köztudatba trapboi-jal és Realecta-val közös „HosszúKatinka” című trackjével, elérve a több mint 11 milliós YouTube-nézettséget. A stílusos előadó hosszú ideig főként a POLA trap-formáció tagjaként halmozta tovább a sikereket - például a ByeAlex-szel közös „fiatalon” vagy a nagysikerű „Valamiért” is az együttes nevéhez köthető. PRIBELSZKI jelenleg 100 százalékosan szólóprojektjére összpontosít; idén nyáron debütált a megalkuvást nem ismerő „LIMIT”-tel.

Norbi sokszor átélte már a magaslatokat, de nem fél megmutatni mélypontjait sem - ezúttal érzékenyebb énjéből mutat be egy szeletet, amelyet egy kihívásokkal teli periódus ihletett: „A nyár nem a terveim szerint alakult, sok kudarc és csalódás ért. Rosszul éreztem magam, mert nem tudtam úgy ott lenni a társam mellett, ahogy szerettem volna. Leültem egy nap, mindezt kiírtam magamból, így született meg a „Nem értem” ” - mesélte.

A rögtön megjegyezhető dallamból és beatekből táplálkozó kiadványhoz megrendítő klip is forgott – lenyűgöző képi világgal és izgalmas színészgárdával, LeHo Legacy rendezésében. Egy nehéz sorsú család életének mindennapjait láthatjuk, és feltűnik a TikTok-sztár Soophie és a Jászai Mari-díjas Elek Ferenc színész is. A főszerepet pedig természetesen Norbi játssza, aki már korábban megmutatta tehetségét az egykori népszerű sorozatban, a Barátok köztben.

„Habár az én problémáim eltörpülnek a klipben szereplőék sorsához képest, szerettem volna valamiként megmutatni, mi zajlott le bennem. Bízom benne, hogy sok nézőnek ad majd erőt ez a dal” – árulta el a szerző, aki hozzátette, felülkerekedett nehézségein és teljes erőbedobással folytatja tovább a 2022-es évben.

Nézzétek és hallgassátok meg az újdonságot itt!

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneoton