TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Új dalt mutatott be soron következő best of albumáról a szerelmes szerzemények koronázatlan királya!

James Blunt november 19-én érkező, „The Stars Beneath My Feet (2004-2021)” című kiadványa összefűzi a brit szupersztár 17 éves pályafutásának legkiemelkedőbb dalait. A slágerek mellett koncertanyagok is hallhatók lesznek a lemezen, illetve négy új számmal is bővül a diszkográfia – utóbbiakból „Love Under Pressure” címmel az énekes-dalszerző már bemutatott egy felvételt, amely hipnotikus zongoraszólamával és érzelmes soraival egyből a közönség kedvence lett.

Most „Unstoppable” címmel jelent meg egy vadonatúj, hamisítatlan Blunt-szám, amely fülbemászó, lüktető dallamvezetésével és felemelő vokáljával pár nap alatt meghódította a rajongók szívét.

Egy 50-es évek B-kategóriás horror filmjeit idéző kisfilm is forgott a rádióbarát számhoz: a sármos zenész egyszemélyes együttesként menetel az utcán boldogan, nem törődve az általa okozott káosszal, miközben az emberek az életükért futnak, rettegnek a zenéjétől. Persze a videó végére csillapodnak az indulatok, és a tömeg önfeledten táncol Blunt slágervárományosára.

Nézzétek meg itt!

Forrás: Magneoton / Warner Music
Fotó: Magneoton / Warner Music