TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Sok nem várt fordulat érte az énekes-dalszerzőt eddigi élete során, most pedig egy őszinte zeneszámban és a hozzá tartozó, lélegzetelállító videóklipben meséli el múltjának emlékeit.

A sármos zenész karrierje töretlenül ível felfelé, az utóbbi években a rádiós toplisták és a YouTube trending megkerülhetetlen szereplőjévé vált többek között olyan slágereknek köszönhetően, mint az „Évszakok”, a „Visszakér a múlt”, vagy a „Jó vagy rossz legyek”.

A nyáron bemutatott, laza és könnyed „Volt, ami volt” után Olivér most visszatér a már védjegyévé vált érzelmesebb és mélyebb hangvételű stílushoz. Ezúttal azonban nem a szerelem, hanem az előadó saját útkeresése áll a szám középpontjában.
„Ezzel a dallal szeretném megmutatni az embereknek, hogy az élet gyakran igen különös forgatókönyvíró, és annak ellenére, hogy nekem is számtalanszor átírta a terveimet, minden egyes megélt percért - legyen az jó, vagy rossz - hálával tartozom. Nélkülük nem lennék az az ember, aki ma vagyok, nem zenélnék és nem tudnám értékelni a sikereimet, ha nem kerültem volna padlóra többször is az életem során” – mesélte Olivér.

A zeneszerző ezúttal is ő maga volt, a magyar szöveg pedig ismét az Artisjus-díjas Hujber Szabolcs tollából született Olivér eredeti angol sorai és gondolatai alapján.
Ők ketten már több közös sikert is elkönyvelhettek, például a „Visszakér a múlt” című Berkes-dalt és a kirobbanóan népszerű „Évszakok” feldolgozást.


Nézzétek meg „Az igazi életem” megindító klipjét itt!

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneoton