TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Megérkezett Enrique Iglesias tizenegyedik és egyben utolsó albumának első része, amely a ”Final Vol. 1” címet kapta.

A spanyol énekes már eddig is páratlan hatással volt a latin zenére elképesztő karrierje során, így nem csoda, hogy hamar nemzetközi hírességgé vált. Hét évvel legutóbbi, „Sex and Love” című albumának megjelenése után Enrique számos világsztárral működött együtt különböző dalokon, legutóbbi a Farruko-val közös ”Me Pasé” című sláger volt, amely a régóta várt új album beharangozója is egyben.
Az új kiadvány friss dalai mellett a korábbi slágerek közül is hallhatunk néhányat, olyan világsztárok közreműködésével, mint Pitbull (”Move to Miami”), vagy Bad Bunny (”El Bano”). Enrique tizenegyedik albumának első része 11 dalt tartalmaz. A második részéről még nem sokat árult el, de annyi bizonyos, hogy a latin pop királyához méltó befejezést várhatunk.
Az albummal együtt megjelent az ezen szereplő, ”Pendejo” című vadonatúj dal videóklipje is, melyre már burkolt utalások jelentek meg a világ nagyvárosainak hirdetőtábláin. A videóklipet a legendás Jessy Terrero rendezte, és olyan ikonikus helyszíneken mutatja a latin pop csillagot, mint a Brooklyn híd a felkelő nap fényében.
Final Vol.1 dallista:
CHASING THE SUN
TE FUISTE feat. Myke Towers
PENDEJO
UNWELL
ALL ABOUT YOU
ME PASE feat. Farruko
SUBEME LA RADIO (feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox)
DUELE EL CORAZON feat. Wisin
EL BAÑO feat. Bad Bunny
MOVE TO MIAMI feat. Pitbull
EL PERDON with Nicky Jam


Forrás: Sony Music Hungary
Fotó: Sony Music Hungary