TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Forró hangulatot idéz Jennifer Lopez és Rauw Alejandro új slágere

Jennifer Lopez és Rauw Alejandro a nyári meleg mellé meghozta a nyár legújabb slágerét ”Cambia El Paso” című vadonatúj daluk formájában. JLo első idei száma egy valódi pörgős nyári himnusz, amelyben most először a Puerto Rico-i feltörekvő énekessel, Rauw Alejandro-val dolgozik együtt.
A ”Cambia El Paso” producere, a többszörös Grammy díjas Trevor Muzzy, aki már számos alkalommal dolgozott együtt Jennifer-rel. A dal feszes és szexi üteme keveredik a reggaeton grúvokkal és a szokásos pop energiákkal. Jenniefer mindenkit elcsábít a refrénnel, Rauw pedig lélegzetelállító saját szövegével veszi le a lábáról a hallgatóságot, így a ”Cambia El Paso” még forróbbá teszi majd a már amúgy is meleg nyarat.
Előző évben Jennifer két spanyol nyelvű világslágert is nyilvánosságra hozott, ”Pa’ Ti” És ”Lonely” címen, utóbbin Maluma is közreműködött. A lenyűgöző két részes videó több mint 133 millió nézettségnél tart, a dalok pedig egyenként 100 millió streamelés felett.
Nemrég jelent meg Rauw Alejandro új, a kritikusok által is elismert ”Vice Versa” című albuma, amelyről ”Todo De Ti” című slágere is szerepel, 207 millió streameléssel világszerte.
A ”Cambia El Paso” minden digitális platformon elérhető.

Forrás: Sony Music Hungary
Fotó: Sony Music Hungary