TriMedia Sales House
SLÁGER FM

„Call Me Papi” címmel robbantja be a nyári bulikat a nemzetközi dancevilág két kiemelkedő alakja.

Ezúttal Feder és az Ofenbach gondoskodnak a talpalávalóról - a srácok remekül éreztek rá a közös munkára, karakteres stílusjegyeik pedig egy verhetetlen kollaborációban válnak eggyé. A dallamos vokállal felvértezett dinamikus house track a rádiókban és a klubok táncterein egyaránt megállja a helyét.

Feder a kortárs elektro zene egyik legismertebb képviselője: a Nizzában született DJ számára a nemzetközi sikert a 28 országban listavezető „Goodbye” hozta meg, ami egyben minden idők egyik legtöbbet shazamozott felvétele is lett. Azóta számos elektro hitet köszönhettünk neki, többek között a Bryce Vine-nal és Dan Caplen-nel közös „Control”-t, vagy a szintén nem kis dallamtapadást okozó „Cosa Fai”-t.

A szintén francia gyökerű Ofenbach neve garancia a sikerre: a srácok a „Be Mine”-nal robbantak be a köztudatba, azóta pedig megállíthatatlanul szállítják nekünk a jobbnál jobb trackeket. A tavalyi év egyik legnagyobb slágerét is ők hozták - a „Head Shoulders Knees & Toes” világszinten óriásit menetelt, a hazai rádiós toplistákat is hetekig uralta. Mostanában „Wasted Love” című zenéjükkel pezsdítik fel a hétköznapokat.

Hallgassátok meg itt az újdonságot!

Forrás: Elephant House / Warner Music
Fotó: Elephant House / Warner Music