TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Az ingyenes online rendezvényre szeretettel várják a zene, a sport, valamint a gasztronómia kedvelőit, kicsiket és nagyokat egyaránt. Az élőben otthonról követhető koncertek sorát a Kaláka nyitja, és a tervezett gyerekprogramok mellett lesz szó a fenntarthatóságról és a digitális átállásról is. Mautner Zsófi főzőshow-ja pedig felejthetetlen élményeket ígér. A napot Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra örömzenélése zárja.

Az idén virtuálisan, az Európa Pont Facebook-oldalán követhető Európa-napi fesztiválon 10:15-kor a gyermekeket élő koncertjével a Kaláka együttes várja, majd 17 órakor a mesék világába Ágoston Béla és Danny Bain repíti őket.

A sport szerelmesei mellett a gasztronómia rajongóinak is kedveskednek a szervezők. 17:40-kor Mautner Zsófi segítségével egy különleges portugál ételt készíthetnek el otthon az érdeklődők, így tisztelegve az Európai Unió Tanácsának soros portugál elnöksége előtt. Aki komolyabb témák iránt érdeklődik, bekapcsolódhat a digitális átállásról (11 órától), valamint a hulladékmentességről (18:45-től) folytatandó beszélgetésekbe. A napot Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra élő koncertje zárja 20 órától.

A programok ingyenesek.

A fesztivált az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Kapcsolattartó Irodája rendezi.
Európa-napi online fesztivál és családi nap május 9-én, vasárnap 10.00–21.15-ig
az Európa Pont Facebook-oldalán! https://www.facebook.com/europapont/


Forrás: Európa-napi fesztivál PR
Kép: Európa-napi fesztivál PR