TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Bab-kukorica saláta kolbászchipsszel

Hozzávalók 4 személyre:
10 dkg főtt bab, konzerv
10 dkg morzsolt kukorica, konzerv
10 dkg zöldsaláta-levél mix
8 szem koktélparadicsom
10 dkg csípős kolbász (hajszálvékony szeletben)
1 ek. magos mustár
4 ek. olívaolaj
1 ek. tárkonyecet

Elkészítés:
1. A konzerv zöldségeket leöblítjük, lecsepegtetjük. A salátaleveleket és a paradicsomot megmossuk, leszárítjuk, a leveleket összetépkedjük, a paradicsomokat félbevágjuk. A kolbászt hajszálvékonyra szeleteljük.
2. A dresszinghez a mustárt az olajjal és az ecettel simára kikeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Az előkészített zöldségeket nagy keverőtálba öntjük, a dresszinggel összeforgatjuk.
3. Végül egy serpenyőt szárazon felforrósítunk, és a hajszálvékonyra szeletelt kolbászt ropogósra sütjük. A zöldségek tetejére szórjuk és azonnal tálaljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 380 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


A recept hozzávalóit a Chef Market biztosította. Rendelje meg még ma bevásárlását a Chef Market oldalon otthonról, kényelmesen és használja a SLÁGERFM kuponkódot, ami 5% kedvezményt biztosít és másnap már házhoz is kapja!


Fotó: RAS / Recepttár