TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Már csak egyetlen nap, és végre megint együtt mozizhat a budapesti filmrajongó közösség a Budapest Rooftop Cinema, a MOL Limo és a Westend bevásárlóközpont közös projektjében: június 3-án, szerdán 21 órakor nyitja meg kapuit a város legnagyobb autósmozija, a Westend Drive-In Cinema a Coen testvérek kultikus A nagy Lebowski című filmjével. Addig is kedvcsinálóként íme a teaser!

Budapesten június 3-án a Westend Drive-In Cinemával indul ismét a mozis szezon – a még mindig fennálló járványveszély miatt mindenki egy autó biztonságából nézheti a kultklasszikusokat. A nyitóelőadáson A nagy Lebowski című megunhatatlan kedvencet nézhetik meg a mozgókép szerelmesei, majd a következő napokon olyan mesterművek érkeznek, mint az Amerikai szépség, a Joker, a Grease és a Vissza a jövőbe. Az éppen aktuális műsort az érdeklődők mindig megtalálják a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook-oldalán.

Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy vetítésenként 5 autós helyet ingyen biztosítanak a számukra. A nyitóhéten kedvezmény jár a taxisoknak is: ők 50%-os jegyáron jöhetnek mozizni. Valamennyi ingyenes és kedvezményes helyre a vetítés előtti napon 18 óráig emailben lehet regisztrálni az info@budapestrooftopcinema.hu címen.

A moziban a 19:30-as kapunyitást követően minden este 21 órakor indul a vetítés, jegyeket autónként egységes áron lehet vásárolni – függetlenül attól, hányan ülnek a kocsiban. (Az ajánlott létszám az optimális kilátás végett 2 fő az első üléseken.) A MOL Limo felhasználóinak a közösségi autómegosztó fix összeggel ellentételezi a várakoztatás díját, és dedikált parkolóhelyeket vehetnek igénybe. A szervezők azokra is gondoltak, akik nem vezetnek: ők ugyanezért az árért a helyszínen parkoló MOL Limókba válthatnak helyet. Szintén előre megrendelhetők online, a Cooltix.hu rendszerén keresztül a mozikban megszokott üdítők és ropogtatnivalók is – a járványveszély miatt a helyszínen nem lesz lehetőség sem jegyet, sem büfétermékeket vásárolni.

További információk megtalálhatók a Budapest Rooftop Cinema web- és Facebook-oldalán.
www.budapestrooftopcinema.hu
www.facebook.com/budapestrooftopcinema/