TriMedia Sales House
SLÁGER FM


Szekeres Adrien számtalan pályatársának segített már a hangképzésben. Most elárulta, hogy egykor a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi is a tanítványai között volt.Nemcsak saját színpadi előadásaira készül teljes erőbedobással Szekeres Adrien, hanem tanítványaiért is mindent megtesz, hogy a lehető legjobb előadó lehessen belőlük.
„Ha látom azt, hogy valakinek minden képessége megvan ahhoz, hogy remek előadó legyen, de még egy pici dolog hiányzik hozzá, akkor azt gondolom, emberiség elleni vétek lenne, ha ez az ember elkallódna, elveszne azért, mert nem tud végigénekelni egy koncertet. Szeretem a szakmámat és azt, hogy ilyen és ehhez hasonló helyzetekben segíthetek” – mondta a 95.8 Sláger FM-n Szekeres Adrien, akinek tanítványai között Mező Misi is megfordult.
„2003-2004 körül járt nálam Misi párszor, a pályánk elején. A Magna akkor kezdett nagyon befutni, ilyenkor sokan rájönnek arra, hogy kell egy kicsit "tanulni" is az éneklést, hiszen ez mégis csak egy szakma. Ennek felismeréséért nagyon becsülöm Mező Misit. Eljött hozzám és tanultunk, skáláztunk. Sok pályatársamat, musical színészt tanítottam, nagyon furcsa helyzet ez. Azért jönnek hozzám, mert érzik, hogy segítség kell. Ha pedig már ott vannak bízniuk kell bennem, hogy tudok nekik segíteni. Nagyon szeretek tanítani, igaz volt olyan kolléganőm, aki megkérdezte, hogy normális vagyok-e, hiszen tényleg mindenkit meg akarok tanítani énekelni, kinevelne ezzel akár a „konkurenciát”, de szeretem amit csinálok, ez tesz boldoggá” – mondta az énekesnő, aki közelgő koncertjére is meghívta Mező Misit, mint duettpartnert.