SLÁGER FM

Minden hétköznap 6 és 10 óra között kapcsolj Te is a 95.8 Sláger FM ébresztő műsorára a Sláger Reggelre! A műsorvezetők Pordán Petra, Abaházi Csaba és a két jómadár; Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a Te arcodra is garantáltan mosolyt csal.

A reggeli műsor a hallgatókat érdekes témákkal, játékkal és a legnagyobb slágerekkel szórakoztatja.

Az első órában lapszemlét tartunk, majd az óra végén jelentkezik a Gyerekjáték, aminek azért ez a neve, mert gyerekjáték kitalálni mit dúdolunk. Hallgatónk választhatja ki, hogy kivel játszik; Petrával, aki minden dalt ismer, Norbival, aki kitalálta a dúdolást, Sanyival, aki ezt is jobban csinálja bárkinél, vagy Csabával, aki csak a rock slágereket ismeri.

7 órakor és 8 órakor mindig friss és aktuális témákat beszélünk meg hallgatóink segítségével, és természetesen ezeben az órákban is játszunk.

Valamivel 8 óra előtt jövünk a 30 plusszal, ahol minden válaszért garantált nyeremény van, de a fődíj csak 3 jó válasz esetén jár.

9 óra előtt jön a basszus vagy hélium, a játék, amely a mélybe taszít vagy a magasba emel. A hallgató választhat, hogy egy dalrészletet lemélyítve vagy magasabbra torzítva hallgat meg, majd megpróbálja a „basszus vagy hélium” dalrészletből kitalálni, hogy mi lehetett az eredeti dal.

9 óra után jön Petra állandó rovata, az Igen, drágám és a nap üzenete is Bárdosi Sándorral, amire egész reggel várjuk az sms-eket 06 30 30 30 958-ra!