SLÁGER FM

Január 13-án a színész-énekes, Kamarás Iván, valamint Vereczkei Zsolt és Szabó László, háromszoros paralimpiai bajnok és a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke lesznek a Sláger Téma vendégei.

A hangjának köszönhetően hamarosan akár Oscar-jelöltnek is mondhatja magát Kamarás Iván. Az örök sármőr színész az Arany-szobrocskára is esélyes Ruben Brandt, a gyűjtő című animációs film mellett a vasárnapi Sláger Témában mesél majd a 2019 elején érkező Game Over Klubról is. Sőt, még azt is megtudhatjuk, tényleg elvégzett-e egy búvártanfolyamot az egyik szerepe kedvéért. De szó esik zenei karrierjéről, ami a Maradék zenekartól a Bombajó debütáló nagylemezen át egészen az Egy fess pesti este előadói estig ível.

A Sláger Téma második felében, 21 órától Vereczkei Zsolt és Szabó László lesz a vendég. Hét olimpiáról jött haza éremmel, ebből három alkalommal világcsúccsal elért aranyéremmel. A paralimpikon úszó Vereczkei Zsolt igazi példakép, akitől egy dolgot biztosan megtanulhatunk: annak örüljünk, amit az élettől kaptunk, és ne azon keseregjünk, mit vett el tőlünk a sors. Vér szerinti szülei ugyan eldobták, de a Jóisten három anyával kárpótolta. Tragédiákkal tarkított, de mégis csodálatos életének legféltettebb titkaiba is beavat minket. Ahogy arra is fény derül, folytatódhat-e a páratlan karrier, és a rekordhalmozás Tokióban. Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke pedig a parasport helyzetét és jövőképét ismerteti meg a Sláger FM hallgatóival.

2019. január 13-án 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Kamarás Ivánnal, Vereczkei Zsolttal, Szabó Lászlóval, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!