SLÁGER FM

A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma közös szervezésében 2018 októberében ismét megrendezésre kerül a „Látás Hónapja” elnevezésű rendezvénysorozat, melynek keretében az országos akcióban résztvevő több száz vizsgálati ponton ingyenes látásellenőrzésben és szaktanácsadásban részesülnek az érdeklődők. A program 2018. október 1. és október 31. között kerül megrendezésre.

Vendégünk volt a stúdióban a Magyar Látszerész Szövetség elnöke Szabadi Zsolt és Nagy Gyöngyi optometrista, akik, ha egy komplett optikát nem is rendeztek be a stúdióban, de minden olyan eszközt magukkal hoztak, ami ahhoz kellett, hogy megvizsgálják a műsorvezetők szemét.

Mivel Petra, Csabi és Norbi nemrég foglalkozás egészségügyi vizsgálaton vettek részt, és őket látta a közelmúltban szemész, így Sanyit vizsgáltuk meg, aki nagy mellénnyel állította, hogy olyan a szeme, mint a sasnak.

Ezzel szemben már a computeres szemvizsgáló géppel történő vizsgálat után is azonnal látszott, hogy valami nincs rendben Sanyi látásával. Az optometrista szakember ezután táblát olvastatott Sanyival, ahol különböző lencsék segítségével derítették ki, hogy ilyen szemüvegre van szüksége az olimpikonnak.

Bárdosi Sándor nem keseredett el attól, hogy szemüveges lesz, szerinte ettől csak komolyabb és érettebb lesz a megjelenése, s holnaptól nyugodtan szólíthatjuk Dr. Bárdosi Sándornak.