Szeptember 16-án Rózsa György, a hazai televíziózás doyenje és a magyar folk-pop üstököse, a Margaret Island zenekar lesz Sláger Téma vendége.

Fehér zakó, fekete ing, fehér nyakkendő, az „ország Rózsa Gyurija” lesz a Sláger Téma vasárnapi első vendége. Rózsa György fél évszázados tévés karrierjének – ha mind a 47 műsora nem is – de a legendás Kapcsoltam, Leg-Leg-leg és a Magyar elsők biztosan szóba kerül. A honi televíziózás ikonikus alakjáról megtudhatjuk, mennyire volt úttörő szerepe a hazai tévés produceri szakma kialakulásában. Szó esik majd kevésbé ismert filmes, forgatókönyvírói énjéről, de a legutóbbi showműsorbeli szerepléseiről is. Sőt, talán még a műsorvezetők Szent Grálját is elárulja a Sláger FM hallgatóinak.

A Sláger FM-en hallható adás második felében, 21 órától a Margaret Island együttes vendégeskedik. Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint üstökösként bukkant fel a honi folk-pop zenekarok amúgy is színes egén. A Margaret Island alig négyéves történetében már három album, több nagykoncert, és számos elismerés, közte a Fonogram-díj is szerepel. Hogy minek köszönhető a siker, honnan is jött ez a három, kivételesen tehetséges zenész, az is kiderül a következő percekben. Ahogy arra is fény derül, villámkarriert vagy hosszú évtizedekig tartó sikertörténetet írnak majd Lábas Vikiék. Az együttes énekesnője még arról is vall, mi készteti őt arra, hogy a koncerteken akár még egy várfalat is megmásszon, illetve mit is jelent a közösségi dal fogalma, amit a Margaret Island teremtett meg.

2018. szeptember 16-án 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Rózsa Györggyel, a Margaret Island együttessel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!