SLÁGER FM

Június 17-én a Jászai Mari-díjas színésznő, Tompos Kátya, és a jogászként és énekesnőként is helytálló Mihályi Réka lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Június 17-én a Sláger Téma első órájának vendége Tompos Kátya lesz. A Nemzeti Színház társulatának tagja orosz édesanya, magyar apa lányaként igazi multikulturális művész, mégis, színésznőként és énekesnőként is a lehető legtöbbet teszi a magyar kultúráért. Kalmár Tibor a Jászai Mari-díjas Tompos Kátyával beszélget majd karrierről, szerepekről, színházról, zenéről és táncról egyaránt. Legújabb bemutatójáról, a Varsói Melódiáról pedig kiderül, meríthette-e az ihletet szülei történetéből a női főszerep megformálásához. Ahogy arra is fény derül, az eddig megjelent két lemezének, a Keresztül Európán és a Holdjárat érzelemdús dalai közül melyik szól az útkereséséről, és melyik lelkének stációiról.

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától pedig Mihályi Rékával beszélget Kalmár Tibor. Aki a hétköznapi életben jogászként is kiemelkedő sikereket ér el. Az énekesnő a Fonogram-díjas Group N Swing zenekar karrierjének legfontosabb állomásai mellett elárulja majd a szimpla gyereklemeznél jóval több Masni és Pocó produkció küldetését. Sőt, még az is kiderül, melyik híres zenésszel él már együtt hosszú évek óta, és ennek mi köze van ahhoz a bizonyos Hófehér Jaguárhoz.

2018. június 17-én 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Tompos Kátyával Mihályi Rékával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!