SLÁGER FM

Április 15-én a Sláger Téma első órájának vendége Andor Éva lesz. A legcsinosabb, legtehetségesebb és mindezek tetejébe még legkedvesebb hazai híradós beszél majd hűségről, egy híradós átlagos hétköznapjáról, de még az is kiderül, mitől érzékenyült el a Tények műsorvezetője a beszélgetés során. Sőt, Éva még jövőbeni terveiről is elárult titkokat Kalmár Tibornak.

Az április tizenötödikei Sláger Témában 21 órától a hazai tribute-, azaz emlékzenekarok három igazán ismert szereplője lesz a vendég. Jókay Árpád a Stoned zenekar gitárosa, Hoffmann György a liverpooli Beatles fesztiválok állandó fellépőjének számító Blackbirds együttes dobosa, és a hazai tehetségkutatókból is ismert Baricz Gergő, az AciD/DC énekese mesél majd arról, mit is jelent Mick Jagger, Keith Richards, Paul McCartney, Bon Scott vagy épp Brian Johnson "örökébe lépni".

2018. április 15-én 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Andor Évával, a hazai tribute zenakarok képviselőivel, valamint házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!