SLÁGER FM

Gáspár Laci karrierjét már 13 éve figyelemmel kísérjük, amióta felejthetetlen hangjának köszönhetően országos ismertséget szerzett a Megasztár című tehetségkutató műsorában, ahol az első évad legjobb férfi hangjaként a 3. helyen végzett. Laci pozitív, funky hangzásvilágú dalai azonnal a közönség kedvenceivé váltak, és az évek alatt olyan slágerekkel bombázta a nagyérdeműt, mint a „Hagyd meg nekem a dalt”, az „És mégis forog a Föld”, a „Bárhol jársz”, „Ha zene szól” és a Szekeres Adriennel közös „Kikötők”.

Egy tehetségkutató műsorban ismerte meg ByeAlexet is, és igazán jó barátságot kötöttek egymással. Ezért amikor Laci megírta legújabb számát, megmutatta Alexnek, aki azonnal ráérzett a szövegvilágra. Laci szenvedélyesen szereti feleségét, Nikit, és rajong az autókért is, „Az autómban” című életvidám popdal pedig pont ezeket az érzéseket tükrözi, tulajdonképpen egy szerelmi vallomás mind nejének, mind pedig a száguldásnak.

Az autómban című felvétel pozitív hangulatával és lüktető tempójával garantáltan a következő hónapok egyik legnagyobb slágere lesz!