TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Egyedülálló futóélménnyel várnak mindenkit november 5-én, vasárnap, a BBU Halloween Run föld alatti élményfutásra és gyalogtúra, Magyarország egyik legkülönlegesebb helyszínére, a kőbányai pincerendszerbe.

Az ősz egyik legizgalmasabb versenye következik, amely a kőbánya alatti pincerendszerbe kalauzolja le a futókat, minden korosztálynak maradandó élményt nyújtva azzal, hogy a föld alatt tehetik próbára erejüket. Természetesen egy Halloween futás nem lehet teljes a különböző látvány- és hangulatelemek nélkül, így valóban különleges erőpróbára készülhetnek a résztvevők. A futók várakozása így találkozik a szervezők céljaival, amely extra élményekkel dúsítva kívánja bemutatni a kőbánya alatt húzódó földalatti labirintust a résztvevőknek.

Halloween futóverseny

A szervezők valóban mindenkire gondoltak, hiszen ovis (300 m), sulis és családi futam (700 m), 4 km-es Halloween kör, 7 és 21 km futó és váltóverseny várja az indulókat. A föld alatt a BBU Futóbarlang 2,4 km hosszban kerül megépítésre, így a 4, 7 és félmaratoni táv egyes szakasza van kialakítva a „föld alatt”. Az ovis, sulis és családi futamok teljes mértékben a „föld felett” történnek. A verseny nyílt, azaz bárki részt vehet rajta, aki rendelkezik némi edzettséggel és nem riad vissza attól, hogy extrém körülmények között versenyezzen.

Halloween túra

A BBU Halloween Túrát a verseny hangulatába belekóstolni vágyóknak ajánlunk. A túra résztvevői a BBU Futóbarlang egy jelentős, de a föld alatti verseny útvonalánál rövidebb szakaszát teljesítik, különleges élményt nyújtva minden korosztály számára.

A BBU Halloween Run versenyközpontja november 5-én 12 órától várja a versenyzőket.