TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Ezen a héten a világ egyik legsikeresebb regényírója, Stephen King életművének legfontosabb regénysorozatából készült film, A setét torony érkezik a mozikba.

A 40 országban, több mint 30 millió példányban eladott sorozat misztikus, fantáziadús és vad világot teremt, amely a thriller, a horror, a fantasy és a western keveréke, hihetetlen és izgalmas, vad figurákkal. A film főbb szerepeiben Idris Elba és az Oscar®-díjas Matthew McConaughey látható.

Roland Deschain, akit Idris Elba alakít, az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere, örök harcot vív Walter O’Dimmel, a feketébe öltözött emberrel - akit Matthew McConaughey játszik - hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas – nem volt még ennél több, amit egy csapatban megnyerhetett vagy elveszíthetett volna valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatják meg a feketébe öltözött világpusztító tervének valóra válását.