TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A Pet Shop Boys egy különleges kiadvánnyal indítja a nyarat – a Catalogue: 1985-2012 2017. július 28-án kerül a polcokra és az együttes összes, a Parlophone-nál kiadott albumának a gyűjteménye. Összesen három lemez repertoárja frissül júliusban: a Nightlife, a Release és a Fundamental címre hallgató korongok hanganyaga.

Az egyes albumok mellé egy-egy Further Listening lemez jár, amelyek korábban meg nem jelent felvételeket tartalmaznak. A Nightlife’anyagához az 1996 és a 2000 közti szerzemények, a ’Release’ anyagához a 2001 és 2004 közötti dalok, a Fundamental számaihoz pedig a 2005 és 2007 között készült demók és mixek társulnak. Az albumokcsokor az extra lemezek mellett füzeteket is tartalmaz, amelyekben Neil Tennant és Chris Lowe beszélnek a dalokról. A bookleteket további archív képek díszítik az együttes működéséről, a fellépésekről, közös emlékekről.

A Pet Shop Boys munkásságáról lehetetlen megfeledkezni, és ezzel a speciális kiadvánnyal a banda még mélyebb nyomot hagyhat a hallgatók emlékezetében