SLÁGER FM

Június 9-én a Nemzeti Filharmonikusok és Hilary Hahn hegedűművész ünnepi nyitókoncertjével veszi kezdetét a tizenkét héten át tartó Budapesti Nyári Fesztivál. A margitszigeti munkálatok miatt gépkocsival egyelőre nem lehet behajtani a sziget területére, így a fesztivált szervező Szabad Tér Színház egyéb közlekedési eszközök igénybe vételét javasolja a színpad zavartalan megközelítésére.

Mivel a Margitsziget északi parkolója a folyamatban lévő útburkolati munkálatok befejezéséig nem üzemel, és személygépkocsival a Margitszigetre behajtani, illetve parkolni nem lehetséges, az ország legnagyobb kulturális fesztiválját szervező Szabad Tér Színház több lehetőséget is kínál vendégeinek a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megközelítésére.

1. Érkezés a 26-os és 226-os BKK busszal, járatsűrítéssel. Előadás után a helyszín elhagyása a BKK különjáratokkal.

2. MAHART Színházi hajójárattal a színház saját kikötőjébe érkezés, és onnan előadás után visszautazás. Megállóhelyek: Vigadó tér, Batthyány tér, Szent István park kikötők.

Előadások utáni ÉJSZAKAI közlekedési információk: http://bkk.hu/ejszakai/. A 4-6-os villamos és 41 éjszakai buszjárat az előadások után meghosszabbított nyári menetrend szerint közlekedik!

Parkolási információk:

Személygépkocsival a Margitszigetre behajtani és parkolni NEM lehetséges. Parkolásra javasolt helyek a pesti és a budai oldalakon érhetők el, a kikötők körüli környező utcákban és a rakparton.