TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A változáshoz idő, türelem, motiváció kell és valaki aki segít fenntartani a lelkesedést. Egy új speciális fogyókúrás programban kizárólag motivációs levéllel és családi támogatással rendelkező jelentkezőket fogadnak.

Február elsején egyedülálló fogyókúrás program indul Budapesten: egy 10 fős csapat szakértői és családi támogatással veselkedik neki a kilók leolvasztásának. A Royal Shape Life életmód program vezetője kizárólag olyan jelentkezőket válogat be közéjük, akik megfelelően motiváltak, és a környezetük is segíti őket céljul elérése érdekében. Cserébe a résztvevők profi háttérrel, edzésekkel, étkezési felkészítéssel és plusz szolgáltatásokkal garantált eredményt érhetnek el.

- Ez a fogyasztóprogram azért más mint a többi, mert komplexen kezeli a súlyproblémát. Nem csak egy edzés, nem csak egy étkezési tanácsadás, hanem egy új életmód kezdete. A nagyobb súlyfelesleg valahogy kialakult. Vagy lelki okokokra, egészségügyi problémákra, életvitelbeli problémákra utal. Ahhoz, hogy valaki optimális mértékben tudjon fogyni, meg kell néznünk a páciens vérképét, hogy kizárhassuk a hízás okai közül az egészségügyi (hormonális egyensúly, ételintolerancia, anyagcsere megbetegedések) okokat.
Ha a vendég vérképe nem mutat az egészségestől eltérőt, akkor az életvitelében és a lelki hátterében kell keresnünk a problémát. A lelki egyensúlyhoz hozzátartozik a család. Ezért kérjük a fogynivágyókat, hogy hozzák magukkal egy közeli hozzátartozójukat. Sok esetben más sokkal optimálisabban lát minket, valamint a hozzátartozó segítheti a kitartását. Ha tartós fogyást szeretnénk, akkor az egész család életvitelében változtatni kell.
Ha a többiek nem is szorulnak diétázásra, az egészségesebb életviellel ők is megőrizhetik az egészségüket. A jelentkezőktől motivációs levelet is kérek. Ez pedig azért kell, hogy tudjam az okát, hogy miért szeretne lefogyni. Így fogom tudni, hogy mivel motiváljam őt, hogy kitartson 3 hónapig, és utána persze élete végéig. - mondta Rénes Szilvia életmód tanácsadó és személyi edző, a Royal Shape megálmodója.