TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A fánkot, a funky zenét és a maskarás felvonulást ötvözik, emellett jótékonysági vásárt tartanak február 28-án Zalaegerszegen, a Fánky fesztiválon.

A fánky fesztivál gondolata a farsangi időszakhoz illő gasztronómia, főképpen a farsangi fánk és a zenei életben népszerű zenei stílus, a funky zene összekapcsolásából született meg - idézte fel a polgármester.
Az újításokkal, módosításokkal szervezett programok kiegészítik egymást, így február 28-án vidám hangulatú felvonulásra, jelmezversenyre, jótékonysági fánkvásárra és koncertre várjuk a város polgárait és a vendégeket - fogalmazott Balaicz Zoltán. A jelmezesek kedd délután vidám, rövid produkcióval mutatkozhatnak be a Dísz téren felállított koncertsátorban, majd közösen vonulnak fel a Kossuth utcán.
A "belvárosi séta" után visszatérnek a Dísz térre, ahol az eredményhirdetést követően a Back II Black zenekar ad koncertet. A jótékonysági fánkvásárra a pékségek, cégek mellett a nyugdíjas klubok tagjai is sütnek majd hagyományos, húshagyókeddi süteményt. A bevételt - ez a jövőben hagyomány lesz Zalaegerszegen - a Nagycsaládosok Zalaegerszegi Egyesületének ajánlják fel.

Forrás: MTI