SLÁGER FM

Október 4-én látható először a Pillanatfelvétel előadásban, az Átrium Film-Színházban, Mandy szerepében Kurta Niké.

A fiatal színésznő bár még csak két éve végzett a Színház és Filmművészeti Egyetemen – Zsótér Sándor osztályában – már igazán sikeresnek mondhatja magát. A közönség leginkább az HBO Terápia című sorozatának főszereplőjeként ismerte meg, de nemrégiben mutatták be nagyjátékfilmjét a Kút címmel, amelyet a Pillanatfelvétel főszereplőnőjével, Pokorny Liával forgatott.

Színpadon a Szputnyik, a Szkéné és a Forte Társulat produkcióiban játszott korábban. Különleges színésznő, aki így nyilatkozott a színészetéről: “ Nagyon élvezem, amikor a viszonylag körülhatárolt személyiségemmel szemben, illetve azt provokálandó egy egészen másik embert kell megértenem a szerep kedvéért. Amikor meg kell magamon keresni azokat a szélsőségeket, amik szétfeszítik a határaimat. Izgalmasak ezek az alteregók. Pillanatokra való megszabadulást kínálnak a saját személyiségemtől. Felszabadító érzés, hogy nem kell a saját bőrömben leélnem az egész életemet. Kalandos játék ez.”

Nagy örömünkre most csatlakozik a Lepkegyűjtő Produkció csapatához és a továbbiakban kettős szereposztásban látható - Ágoston Katalinnal - Mandy szerepében.