SLÁGER FM

Végre a mozikban az év egyik legtöbbet emlegetett filmje, a SZELLEMIRTÓK! New Yorkot ismét szellemjárás sújtja, és szükség van a segítőkre. Ezúttal négy mindenre elszánt nő (Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones) indul a város megmentésére, de az eredeti filmek sztárjai (Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver) is visszatérnek, és jönnek a digitális forradalomnak megfelelően felturbózott földöntúli lények is! Az új szellemet Paul Feig ereszti ki a palackból, aki Melissa McCarthy-val a főszerepben az elmúlt évek legnagyobb vígjátékait hozta tető alá: nekik köszönhetjük a Koszorúslányok-at a Női szervek-et és A kém-et is.

Szellemek márpedig léteznek. Legalábbis Abby (Melissa McCarthy) meg hű segédje, Jillian (Kate McKinnon) ezt állítja, és egy ócska laborban elképesztő kütyüket gyártanak, hogy bizonyítsák gyanújukat. Erin (Kristen Wiig) fizikus és csak a tudományban hisz: de amikor egy száz éve kivégzett, a föld fölött 10 centivel lebegő nő nagyon lehányja valami ragacsos izével, meggondolja magát, és úgy dönt, ő is a szellemek nyomába ered.

A csapathoz csatlakozik még egy unatkozó metróellenőr (Leslie Jones), felbérlik a világ legbutább, de legjobb testű recepciósát (Chris Hemsworth), és kölcsönvesznek egy bevetési szuperjárgánnyá átalakítható hullaszállító autót, hogy megnyithassák az új céget.

Méghozzá pont jókor! New Yorkban ugyanis egy őrült lángésznek köszönhetően elszaporodnak az ártó szellemek. Valakinek le kell gyűrnie, és be kell gyűjtenie őket… Szerencsére jönnek a Szellemirtók!