TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A frankfurti könyvvásár szervezői egyelőre azt tervezik, hogy megtartják a hagyományos októberi rendezvényt, de azt máris közölték, hogy a vásár más lesz, mint az eddigiek.

"A jelenlegi állás szerint megrendezzük a 72. Frankfurti Könyvvásárt, de hogy pontosan milyen formában, azt most még nem tudjuk megmondani. De az már biztos, hogy nagyon különleges vásár lesz" - mondta kedden Kathrin Grün szóvivő.

A szóvivő szerint a legfontosabb a kiállítók és a látogatók egészsége, ezért a tervezésnél figyelembe veszik a tartomány és a szövetségi állam javaslatait is. Előreláthatólag június közepére rajzolódhat ki világosabb kép - tette hozzá.

A koronavírus-járvány miatt Németországban augusztus végéig tilos nagy rendezvényeket tartani, de bizonytalan a későbbre tervezett események sorsa is, Münchenben például épp kedden fújták le az októberi sörfesztivált.

Az október 14-18-ra tervezett frankfurti könyvvásár díszvendége idén Kanada lesz. Az irodalmi esemény tavaly 300 ezer látogatót vonzott.Forrás: MTI
Fotó: pexels.com