TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Zajlanak az Aranyélet második évadának forgatási munkálatai, ősszel már biztosan láthatjuk a képernyőn az HBO és a közelmúlt egyik legsikeresebb magyar gyártású sorozatát – még több váratlan fordulattal. Az új évadban minden főbb szereplő visszatér, de már senki sem ugyanaz, mint volt a sorozat kezdetén. A készítők még több izgalmat, még több drámát ígérnek. Az első évad végére a történet középpontjában álló Miklósi család feje, Attila (Thuróczy Szabolcs) megízlelte a tisztességes élet fanyar ízét, miközben felesége, Janka (Ónodi Eszter) a könnyebb boldogulás reményében maga mögött hagyta a család romjait. A felhalmozott rossz döntésekért a gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) is súlyos árat fizettek.

A fordulatokban gazdag új évad legfontosabb kérdései: milyen váratlan következményei vannak a múltbéli tetteknek, és kitart-e a család a megváltozott körülmények ellenére egymás mellett. A siker azonban nem állt meg az országhatárnál: a premierről még a Hollywood Reporter is beszámolt. A produkció számos hazai és nemzetközi elismerést gyűjtött be: promóciós videóit két kategóriában is díjazták a tavalyi Kreatív Craft Awardon, nyert az Aranyszem Operatőr Fesztiválon, idén márciusban pedig három arany és két ezüst szobrot hozott haza Barcelonából, a PromaxBDA európai tévés szakmai gáláról. A sorozat elnyerte a Televíziós Újságírók Díját, és Ónodi Esztert a legjobb női főszereplőnek választotta a hazai újságíró szakma.

Az Aranyélet már Csehországban és Lengyelországban is látható. A második évad várhatóan újabb mérföldköve lesz az HBO azon törekvésének, hogy helyi viszonylatokban is meghatározó, minőségi saját tartalmat állítson elő a nézők számára.