TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A Unique énekesnője őszintén mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjai az önkéntes otthoni karanténban, családja körében. Völgyesi Gabi most minden otthoni teendőt bepótol, amire korábban nem volt ideje.

Hetek óta otthon tartózkodik a kialakult járványügyi helyzet miatt Völgyesi Gabi és családja. Az énekesnő igyekszik kihozni a helyzetből a maximumot és jól érezni magát a karantén ideje alatt is.

„Virágzom, nagyon jól érzem magamat a bőrömben itthon. Rengeteg restanciánk van a házban. Van egy szobánk, aminek nem volt funkciója az elmúlt két évben, most lett. Megcsináltuk Ádám stúdióját benne. Vannak feladatok – mint a ruhák szortírozása – amivel már nagyon régóta foglalkozni kellett volna, csak sajnáltam rá az időt. Most viszont nem sajnálom és nagyon jól eső érzés, amit látok az eredmények kapcsán: egyre szebb, egyre tisztább, egyre világosabb minden. Már csak a garázs van hátra, hogy ott rendet rakjunk” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki még online angol tanfolyamot is végez a karantén ideje alatt. Énekelni azonban kevesebbet tud, hiszen otthon némi korlátozás lépett életbe ennek kapcsán.

„Vannak a korlátozások, amik mindenkire érvényesek és van egy, ami csak rám. Ezt a kisebbik fiamnak, Eliotnak köszönhetem, aki rendszeresen bevezeti „ellenem”, hogy ne énekeljek, ugyanis általában ő akar zenét hallgatni vagy klimpírozni a zongorán. Így kevésbé tudok kiteljesedni a zenében, de nem baj, most a háziasszonyi mivoltom tör elő, az utóbbi időben úgyis az volt kicsit háttérben” – mondta nevetve a Sláger Téma műsorvezetőjének, Kalmár Tibornak, Völgyesi Gabi.

A beszélgetés hanganyaga a https://www.youtube.com/watch?v=sUBqv-osABs linken érhető el.