TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Június közepén jelenik meg Melania Trump amerikai first lady nem hivatalos életrajza, amelyet a The Washington Post című amerikai napilap Pulitzer-díjas újságírója, Mary Jordan jegyez.

A New York-i székhelyű Simon & Schuster kiadó szerdai közleménye szerint a The Art of Her Deal című könyvből egy elszánt, megfontolt és hosszú távban gondolkodó nő képe rajzolódik ki.

A június 16-án megjelenő életrajz több mint száz interjú, valamint soha nem látott dokumentumok és felvételek alapján született.

Jordan 2015-ben, jóval Donald Trump elnökké választása előtt kezdett el dolgozni a könyvön, amelynek megírásához beleásta magát Melania Knauss szlovéniai gyermekkorába, modellkedéssel töltött éveibe és férjével való kapcsolatába.

Az újságíró szerint a gyakran kelletlennek ábrázolt first lady politikailag sokkal elszántabb, mint azt általában gondolják róla.

A kiadó szerint noha Jordan a The Washington Post riportereként készített interjút Melania Trumppal, a Fehér Ház nem engedélyezte számára, hogy könyvéhez kérdéseket tegyen fel a first ladynek.Forrás: MTI
Fotó: facebook.com