TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Mi lehet nagyszerűbb egy gyermek számára annál, hogy az évben egyszer minden figyelem rá irányul? A szülinapját minden kisfiú és kislány egyforma izgalommal várja. Ha pedig van olyan szerencsés, hogy zsúrt szerveznek neki ebből az alkalomból, akkor biztosan felhőtlenül boldog lesz! A szülőknek azonban nem kell sem milliomosnak, sem különösebben kreatívnak lennie ahhoz, hogy elkápráztassa csemetéjét és kis barátait. Csak gondoljuk végig, mit szeret játszani, milyen hobbija van a gyerkőcnek és már kezdődhet is a tervezés! Ebben segít kiadványunk rengeteg jó recepttel, hasznos tippel és tanáccsal. A kiadvány tartalmából:

- Irány a Hold! - Vigyük el a gyerkőcöket egy kalandokkal teli űrutazásra, ahol a cél a Holdra szállás!

- Kő, papír, olló - Csak néhány szép papírra lesz szükségünk, ellenállhatatlan ropogtatnivalókra és a képzeletünkre, máris kész a szülinapi parti!

- Játsszunk kiöltözőst! - Rendezzünk teapartit a kislányoknak, és engedjük meg a szülinaposnak és a barátainak, hogy felpróbálják a mama ruháit!

- 5 mesés torta, amit otthon is megsüthetünk - Ahhoz, hogy szép tortákat tudjunk otthon készíteni, nem feltétlenül kell sok különböző sütőformát vennünk. Néhány alapformával ügyesen variálhatjuk a lehetőségeket, és egyedi, kreatív tortákkal lephetjük meg szeretteinket.

- Kivágható ajándékkártyák, muffinpapírok, meghívók...

- Sablonok a dekorációkhoz és a játékokhoz.