TriMedia Sales House
SLÁGER FM

December 15-én a hontalan, kóbor kutyáknak gyűjtenek az AsiaCenterben. A 2018-as nagysikerű adventi adománygyűjtő akció után idén is jótékonykodással próbálja szebbé varázsolni mások ünnepét az AsiaCenter. Ezúttal a hontalan, kóbor kutyák számára gyűjtenek, méghozzá az Irigy Hónaljmirigy két oszlopos tagja, Kabai Laci és Sipos Tomi, valamint az ismert színművész, Magyar Attila segítségével. A hírességek december 15-én, vasárnap 12:00-tól egy fotózással egybekötött különleges „közönségtalálkozóra” várják az adományozni vágyókat.

Az AsiaCenter tavalyi charity rendezvényén az Irigy Hónaljmirigy tagjai biztosították a felhőtlen hangulatot, és szereztek örömöt számtalan gyermek számára több száz plüssállattal, valamint a kapott adományokkal. December 15-én, vasárnap, a Karácsonykor a kutyákért elnevezésű jótékonysági eseményen ezúttal Kabai Laci és Sipos Tomi képviseli a Mirigyeket. „Mindig örömmel állunk a jó ügyek mellé, mert adni és segíteni másokon nemes dolog és jó érzés is. Amikor pár hete érkezett a mostani felkérés, és kiderült, hogy idén a kóbor kutyák számára gyűjtenek, még inkább megörültünk, hiszen szinte minden csapattagnak van otthon kutyusa. Nekünk két keverékünk van, az egyikük, Zokni ráadásul örökbe fogadott – nyilatkozta Sipos Tomi.

A 12:00-16:00-ig tartó rendezvényen a két nevettetőn kívül az ismert színművész, Magyar Attila, az alapítvány egyik lelkes támogatója is részt vesz.

„Hosszú évek óta segítem a Rex Kutyaotthon Alapítvány négylábú védenceit. Fontos számomra, hogy a hontalan állatokra is gondoljunk, főleg ilyenkor, amikor a szeretet ünnepére készülünk. Nekik még nem adatott meg a meleg családi fészek, de reméljük, hamar az ő életükbe is elérkeznek az álomgazdik. Addig is, míg az Állatszigeten élnek az összegyűlt adományból az alapítvány finanszírozni tudja a tartásukat, orvosi költségeiket, gyógyításukat, tanításukat. Kérünk mindenkit, akinek fontos, hogy az árva állatok is kapjanak ajándékot karácsonyra, jöjjenek el most vasárnap az AsiaCenterbe, és adományaikkal támogassák az alapítvány védenceit” – mondta Magyar Attila.

A jótékonysági esemény során az érdeklődők közös fotókat készíttethetnek a három hírességgel – akik dedikálják is a képeket –, valamint az adományozás után ellátott emléktárgyak, például bögre, kulacs és kutyakendő közül választhatnak és vihetnek haza magukkal. Magyar Attila 12:00-14:00-ig, Kabai Laci és Sipos Tomi pedig 13:00-16:00-ig várja a jótékonykodókat a Keleti Szárny első emeletén, a panorámalift mögötti adventi installációnál.Forrás: Redlemon
Fotó: pexels.com