SLÁGER FM

A színésznő nemrég úgy döntött a kamera másik oldalán is kipróbálja magát, rendezőként. Most őszintén mesélt arról, miért döntött így és a filmben szereplő színészek hogyan fogadták azt, hogy mostantól ő instruál.

Hamarosan bemutatásra kerül Dobó Kata rendezésében a Kölcsönlakás című film. A színésznő először próbálja ki magát rendezőként, ami kezdetben kollégáinak is új szituáció volt. Mikor felkérte Szabó Simont a szerepre a színész először azt hitte együtt szerepelnek majd a filmben. Nagyon meglepődött mikor a szereplőválogatáson kiderült, ezúttal Dobó Kata rendez majd. Azonban azonnal megtalálták a közös hangot.

"Szerencsére mindenkivel így volt ez, hamar megtaláltuk a közös hangot. Egy válogatáson nyilván könnyebbség, ha a rendező neve garancia arra, hogy megérti a színészeket, hiszen az elmúlt 20 évben ugyanezt csinálta, átélte ezeket a szituációkat. Megérti, hogy néha mennyire nehéz ott állni a kamerák előtt. Én soha nem tudtam száz százalékot nyújtani, mert annyira izgultam a szereplőválogatásokon" - mondta a Sláger Reggelben Dobó Kata, aki azt is elárulta miért állt rendezőnek.

"Volt egy történet a fejemben, amit szerettem volna elmesélni. Ray Cooney-val - aki ezt a darabot is írta - indult a pályám. Ő írta a Miniszter félrelépet. Úgy gondoltam ez egy jó ómen lehet, hogy váltsak és a kamera másik oldalára álljak, szintén ezzel az íróval" - mondta Dobó Kata a 95.8 Sláger FM-en.