SLÁGER FM

December 16-án a jubileumi koncertjére készülő Király Viktor és az olasz filmes világot meghódító Osvárt Andrea lesz a Sláger Téma vendége.

Tíz esztendeje már, hogy üstökösként berobbant a hazai popzenei életbe. A jubileumot egy nem mindennapi koncerttel ünnepli. Hogy mit is jelent Király Viktor 50 árnyalata, mivel készül a slágergyáros énekes a különleges alkalomra, kiderül a Sláger Témából. Sőt, még arra is fény derül, miképpen férnek majd meg az Erkel Színházbeli esten egymás mellett a funky, rock és szimfonikus átiratban felhangzó nagy slágerjei. De megtudhatjuk azt is, hogy Király Viktor közelebb került-e ebben az esztendőben nagy álmához, a Grammy-díjhoz, amiről elsőként tavasszal, a Sláger Témában beszélt az énekes.

A vasárnapi Sláger Téma második felében, 21 órától Osvárt Andrea lesz a vendég. Valódi tündérmese az övé, hiszen tamási lányként szó szerint a félretett zsebpénzéből kezdte el építeni a karrierjét. Már modellként is tudatosan készült színészi pályafutására. Álmait végül Itáliában valósította meg. Rómában igazi sztárként kezelik, számos rangos elismerést is kiérdemelt, közte az olasz Golden Globe-díjat. Sőt, még az egyik legnevesebb könnyűzenei fesztivál házigazdájának is felkérték. Osvárt Andrea napokban debütált, legújabb filmjéről, az Ötcsillagos karácsonyról is elsők között beszélt. Hogy ez miért is lesz a karácsony egyik slágere Olaszországban és talán idehaza is, az is kiderül a Sláger Témából.

2018. december 16-án 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Király Viktorral, Osvárt Andreával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!