TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A Sláger Reggelben ezúttal a sminkes szakmába kóstolt bele Bárdosi Sándor, akinek kolléganője, Pordán Petra volt a modellje. A csinos műsorvezető hamar megbánta, hogy felajánlotta a segítségét.

Minden héten újabb szakmába kóstolnak bele a Sláger Reggel műsorvezetői. Míg a múltkor Bárdosi Sándor taxisnak állt, addig most a sminkes szakmában próbálta ki magát a műsorvezető. Modellje nem más volt, mint kolléganője, Pordán Petra. Bárdosi első szárnypróbálgatásait egy profi sminkes, Suu jelenlétében tette meg. A sminkes Petra arcának egyik, még Bárdosi a másik felét sminkelte. Az egykori olimpikon elégedett volt teljesítményével.

"Nem annyira nehéz ez. Fogom a dolgokat és kenem. Mondjuk azt nem értem minek ennyi szín. Szerintem a barna és a kék bőven elég. Néhol kicsit erősebbre sikerült a smink, mert Petra egyfolytában mocorgott. Nem volt jó modell" - panaszkodott Bárdosi, akinek művét látva Pordán Petra szinte szóhoz sem jutott.

"Sanyi mindig hangsúlyozza, hogy nem szereti az erős sminket. Ehhez képest engem minősíthetetlenre sminkelt. Rettenetes, amit alkotott. Talán farsangra jó lenne, de egyébként egy centit nem mozdulnék a művével az arcomon" - mondta Pordán Petra, aki alig várta, hogy megváljon Bárdosi firkálmányától.