A 103.9 Sláger FM kirobbanó formában kezdte az idei évet; az új programing csapat és a professzionális műsorstruktúra, illetve a megújult zenei kínálat eredményeképpen fennállása óta elérte eddigi legmagasabb hallgatottsági értékét (480 ezer fő a teljes lakosság körében, forrás: TNS-Hoffmann Mediameter, 15+ célcsoport, 2016. december – 2017. február)

A budapesti, 15 évesnél idősebb lakosság körében a 103.9 Sláger FM a leghallgatottabb rádió a fővárosban*, továbbá megközelíthetetlen fölénnyel rendelkezik a 30-59 éves**, kereskedelmileg fontos, kiemelt vásárlóerővel rendelkezők körében egyaránt, mely a rádió fő célcsoportja is egyben.

1. Átlag nap, napi elérés, budapestiek (15+)*


1. Átlag nap, napi elérés, budapestiek (30-59)**


Dinamikusan folytatódik a tavasz a 103.9 Sláger FM megújult műsorkínálatában. Március 20-tól Dudás Ádám, a TV2 egykori híradósa Budapest közkedvelt rádiójánál folytatja karrierjét, ahol a Sláger Reggel hírszerkesztője és harmadik műsorvezetője Vágó Piros és Abaházi Csaba mellett. Az elsődleges visszajelzések alapján Ádám kiváló társ a napindításban és rendkívül hiteles hírforrás a hallgatók számára.

Jáksó László, a hazai rádiózás nem szép és nem kedves, de mindenképpen eredeti tagja újra az éterben! A 103.9 Sláger FM hétvégi kínálatát színesíti március 26-tól a Ripost elnevezésű program, mely vasárnap 16 és 20 óra között debütált fantasztikus sikerrel. Jáksó László teljesen befolyásolhatatlan, ezért a Sláger FM vezetősége ezúton jelzi a közönségnek és a szakmának, hogy ezután bármi megtörténhet Budapest rádiójában vasárnap esténként.

„A 103.9. Sláger FM az elmúlt féléves intenzív csapatmunkánknak köszönhetően elért egy különleges státuszt mind a hallgatók életében, mind a közéleti személyek és partnerek körében, így örömmel csatlakoznak bármilyen formában ehhez az igazi love brandhez.
Piacformáló és meghatározó lépésnek tartom a Radio Sales House Kft. és a 103.9 Sláger FM stratégiai együttműködésének megkötését, amellyel Budapest legnépszerűbb rádiójának értékesítése részévé vált a legnagyobb országos portfóliónak.
Rendkívül büszke vagyok arra, hogy stabilan tartjuk vezető helyünket Budapesten, de nem ülünk a babérjainkon, továbbra is rengeteg újdonsággal készülünk a hallgatóink és partnereink számára, amelyekről nemsokára beszámolunk." - mondta Csikesz Erika vezérigazgató.