Piros fő ismertető- és védjegye a mosoly. Ez elég gyakran csap át nevetésbe, különböző amplitúdóval, a kacagástól kezdve egészen az öblös, szívből jövő nevetésig.
Az útja egyáltalán nem volt nyílegyenes a rádiózásig, bár volt idő, amikor a jövőjét a szórakoztatóiparban képzelte: 5-6 évesen például cirkuszi bohócként. Erről a tervéről ugyan hamar letett, de később, még kamaszkorában sokáig dédelgetett színésznői álmokat. Végül francia-német szakos bölcsészként diplomázott, miközben már kacsingatott a média felé. Sorra jöttek a kis és aztán a nagyobb rádiók: Pilis Rádió, 92,9 Star Rádió, Sláger Rádió, Danubius Rádió és a ClassFM. Közben tett egy kisebb kitérőt a televízió világába is: műsorvezetőként dolgozott az M1 délelőtti magazinműsorában, a Naprakészben is.
A napjait több mint 8 éve egy kis lurkó is szinesíti, Zalán, aki egyelőre nem sok érdeklődést mutat a szereplés iránt. Anyukája ismereteit inkább a foci és a horgászat terén bővíti. Sokszor kirándulnak, vagy pattannak bringára, a téli estéken pedig nagyon szeretnek társasozni.