Szülei szerint a Reggeli Krónikára született, de ennek nem biztos, hogy sok köze van ahhoz, hogy végül a rádió és a televízió mellett kötött ki.

A földrajz professzor édesapa és a vegyész édesanya csodálatos gyerekkort biztosított hősünknek és a ma már a reklámszakmában dolgozó öccsének, de a tanulás és a továbbtanulás evidens elvárás volt vele szemben. Így jöhetett a jónevű Fazekas Gimnázium, majd egy kis nyomdász kitérő után az ELTE TFK földrajz-testnevelés szaka. Itt azonban emberünk nem állt meg, Pécsett egy egyetemi földrajz szak következett a JPTE-n, majd a harmadik diplomát a Külker Főiskola (ma már BGF) PR szakán szerezte.

Ekkor már dolgozott a Magyar Hírlapnál és számos más újságnál, majd előbb a Petőfi Rádióban, ezt követően pedig 5 éven keresztül a Danubius Rádióban vált rádiós műsorvezetővé.

A televíziózást is kipróbálta előbb a Magyar Televízióban vezette a Top40 című slágerlista műsort, majd az HBO futball- és Oscar közvetítéseinek volt a hangja. Az MTV-be a sportosztályra tért vissza, miközben már a Rádió 1 műsorvezetője volt, majd a 102.1 BridgeFM programigazgatói posztján találta magát, de a sporthoz sem maradt hűtlen az Eurosport, majd a Viasat3 futball közvetítései révén.

Az utóbbi években a Juventus Rádió délutáni műsorában lehet hallani és némi pr-eskedés után egy ideje az EchoTV meteorológiai műsorait vezeti, így talált vissza eredeti végzettségéhez. Boldog férj és apuka, aki már nagyon várja, hogy az MTK ismét bajnok legyen.

Tamás nyitottságával és közvetlenségével hamar megnyerte magának a Sláger FM hallgatók szimpátiáját. A kívánságműsorában az interakcióké a főszerep, hiszen a hallgatók több csatornán keresztül is kapcsolatba kerülhetnek a rádióval és egymással is.