SZTÁRVILÁG

Elhunyt Chuck Berry

Elhunyt szombaton 90 évesen Chuck Berry, akit a rock and roll atyjának tartottak - jelentette be Missouri amerikai szövetségi állam rendőrsége.

Új klipet forgatott Pély Barna

Pély Barnabás nemrég Barcelonában járt, itt forgatta új klipjét. A Dressed to Kill című számhoz készített videóról a zenész azt meséli, hogy Barcelonában gyönyörű idő volt, ezért is esett a választás a spanyol vársora, másrészt a mediterrán hangulat mindenkit elvarázsolt a stábtagok közül és öröm volt így dolgozni.

Goldie Hawn, az ikon

Az amerikai mozisok szövetsége március végén tartja évi rendes gyűlését Las Vegasban, és mint mindenen éven ezúttal is átnyújtják a saját díjukat, amelyet idén a 71 éves Goldie Hawn kap.

A költészet világnapja!

Az UNESCO 1999 novemberében nevezte ki az északi félteke csillagászati tavaszának első napját, március 21-ét a Költészet Világnapjává. E jeles nap célja, hogy a nyelv erejét, a kreativitást, és a versírás-olvasás hagyományait éltesse.

Dudás Ádám a Sláger Reggelben!

A 103.9 Sláger FM-hez szerződött Dudás Ádám tévés híradós műsorvezető, aki március 20-tól műsorvezető-hírszerkesztő lesz. Ádámot hétfőtől a Sláger Reggelben hallhatják Vágó Pirossal és Abaházi Csabával műsorvezetőként, de a legfrissebb híreket is ő mondja majd Budapest legnépszerűbb rádiójában.