SZTÁRVILÁG

A Coldplay folytatja sikermenetét!

A brit együttes pár hónapja jelentette be, hogy a 2015-ös “A Head Full Of Dreams” című sikeralbumuk mellé kiadnak egy kísérő kislemezt “Kaleidoscope” címmel.

Telt ház előtt bizonyíthatnak a magyar úszók

Vasárnap a Duna Arénában várhatóan telt ház előtt megkezdődnek a vizes világbajnokság úszóversenyei; Sós Csaba szövetségi kapitány korábban elmondta, hogy tíz éremmel, közte négy arannyal rendkívül elégedett lenne.

Harmadszorra nősült Stevie Wonder

A zenész két legkisebb gyermekének anyját, Tomeeka Bracy-t vette el pár nappal ezelőtt. A vendégeknek pedig titoktartási szerződést kellett aláírniuk.

Christopher Nolan új rendezése nagy siker lehet

Az első vetítések után a világ kritikusai gyorsan egyetértésre jutottak: Christopher Nolan új rendezése, a Dunkirk az év egyik legjobb, vagy talán egyszerűen az év legjobb filmje, amely egészen biztosan sok-sok kategóriában ott lesz az Oscar-díjért versengők között.

Fenyő-jubileum: Fergeteges rock and roll éjszaka a Margitszigeten

Különleges jubileumot ünnepel Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A rock&roll hazai királya idén 20. alkalommal ad nyárzáró koncertet a szigeten. Augusztus 26-án este a Margitszigetre költöznek az Angyalföldi pálmafák, és kiderül, ki az igazi Csókkirály.