Minden nap
kedd a Sláger Reggelben!
A Sláger FM nevét viseli januártól
a Budapest Aréna egyetlen Sky Bar-ja
Mamma Mia!
Sose hagyjuk abba
A Sláger FM eljuttatja
a Hungaroringre!

lEGFRISSEBB

Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye

Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye, a fesztiválon több mint 1500 program várja az érdeklődőket július 29-ig Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

A Cirkuszhercegnőt mutatják be a Budapesti Nyári Fesztiválon júliusban

Június óta teltházas előadásokkal zajlik a Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeten és a Városmajorban, a több mint száz programot kínáló programsorozat keretében júliusban mutatják be A Cirkuszhercegnő című operettet - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Queen zenei tehetségkutató negyedszer

Q-Faktor címmel negyedik alkalommal rendezik meg a Queen Zenei Tehetségkutató Versenyt. A jelentkezési határidő július 31., a döntő szeptember 1-jén lesz.

Exkluzív! Megtörte a csendet Rúzsa Magdi!

Rúzsa Magdi élőszóban reagált mindazokra a nemrég napvilágot látott állításokra, melyek szerint az énekesnő az egyik fellépését megelőzően extra kérésekkel állt elő. Az énekesnő azt is elárulta mi az igazság a gyermekáldás kapcsán felröppent hírekkel.

Lovasi is Siófokkal ünnepel

51 évesen és 1 hónaposan tér vissza Siófokra Lovasi András, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomására.