Hallgatottsági rekord a Sláger FM-en
Dinamikusan folytatódik a tavasz
Öreg róka nem vén róka
Premier a legnagyobb sztárokkal
Robbie Williams újra Budapesten koncertezik!
Augusztus 23-án A GROUPAMA ARÉNÁBAN lép fel
Budapesten lép felnovember 3-án
A Smokie
Halálos iramban 8
Minden, amit tudni akartunk a filmről
A Cirque Du Soleil
plusz egy Varekai előadást tart Budapesten

lEGFRISSEBB

Johansson nem monogám

Scarlett Johansson nagyon szép és nagyon jó a humora. Kivéve, ha férfiakról kérdezik. De új vígjátékában szerencsére főleg nők között mutatkozik: a Csajok hajnalig című vígjátékban ugyanis öt barátnő nagyot bulizik..

75 éves az isteni díva, Barbra Streisand

Április 24-én lesz hetvenöt éves Barbra Streisand, a szórakoztatóipar állócsillaga, aki sikert aratott énekesnőként, színésznőként, rendezőként is, s azon kevesek egyike, akik a show-biznisz mind a négy nagy kitüntetését megkapták.

György nap alkalmából Jakab Györgyre emlékezünk

György nap alkalmából újra polcra kerül a Neoton „Álom” című kiadványa, amellyel az alkotók Jakab Györgyre, az együttes billentyűsére emlékeznek meg. A négy számból álló különleges EP digitális és fizikai formátumban is elérhető.

40 éves az Annie Hall!

40 éves minden idők egyik legjobb filmje, az Annie Hall. A mai napig bármikor elővehető, idézünk belőle, Diane Keaton és Woody Allen pedig egyszerűen zseniális benne. A filmet 1977-ben mutatták be!

Jack Nicholson 80!

Isten éltesse Jack Nicholsont, aki április 22-én ünnepli 80. születésnapját! A zseniális színészt pályafutása során háromszor is Oscar-díjjal tüntették ki. Emellett hét Golden Globe-díjat is kapott.