2018. február 18-án Rúzsa Magdi énekesnő és Pokorny Lia színésznő lesz Kalmár Tibor vendége a 103.9 Sláger FM-en. A vasárnapi esti Sláger Témából kiderül, a két csodálatos művésznőben egy dolog mindenképp közös, mindketten megtanultak olvasni a jelekből, és ez alapján irányítani karrierjüket.

Rúzsa Magdit spiritualitásról, a közönséggel való egyre inkább egyűvé kovácsolódásról is faggatja majd a műsorvezető, ahogy a közelgő, február végi dupla Aréna koncertjéről is derülnek majd ki titkok. Sőt, talán még azt is elárulja majd a Sláger Téma hallgatóinak, szakít-e azzal a gyakorlattal, hogy az utóbbi időben négyévente jelentetett meg új nagylemezt, így már idén várható-e a 2016-ban napvilágot látott „Érj hozzám”-ot követő album, vagy erre 2020-ig kénytelenek lesznek várni a rajongók.

Pokorny Lia a Beugró, a Társas játék és a Csillag születik lévén lett a kétezertízes évek elején az ország egyik legkedveltebb sztárja. A február 18-ai Sláger Témából kiderül, miért is érte óriási megtiszteltetés azzal, hogy Herendi Gábor felkérte őt a Valami Amerika 3. egyik szerepére. Arra is választ kaphatunk, mit jelent egy színművész karrierjében, ha egyedül állhat a színpadon. Pokorny Liát 2017 októbere óta éri ez a megtiszteltetés, hisz azóta megy telt házzal a Centrál Színházban a Dolgok, amikért érdemes élni monodrámája, amely szintúgy az improvizációra épül, ahogy az országos ismertséget hozó Beugró is.

2018. február 18-án 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Rúzsa Magdi énekesnővel, Pokorny Lia színésznővel, a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!