Robbie Williams újra Budapesten koncertezik!
Augusztus 23-án A GROUPAMA ARÉNÁBAN lép fel
Budapesten lép felnovember 3-án
A Smokie
Neoton
a Budapest Parkban
Rendkívüli népszerűségnek örvend a 103.9 Sláger FM
A legnagyobb sztárokat hozza el a rádió
Chris Rea 5 év után Budapestre is visszatér
november 6-án ad koncertet a fővárosban
Húsz éves tapasztalattal rendelkező szakember érkezik
a 103.9 Sláger FM vezetésébe

lEGFRISSEBB

Elhunyt Roger Moore

Rövid, ám súlyos rákbetegség után hunyt el Roger Moore Svájcban. A színész halálhírét közösségi oldalakon osztották meg a nyilvánossággal. Az angol filmsztár 89 éves korában halt meg.

Átadták az első Gourmet-díjat

A Gourmet Fesztivál eddigi történetének legsikeresebb fesztiválján vagyunk túl, ez a látogatók számában is megmutatkozott: idén a fesztivál átlépte a 20 ezer fős álomhatárt, és mintegy 23.500 érdeklődő volt kíváncsi a legmenőbb hazai gasztrofesztiválra.

Éljük át a teljes Kraftwerk élményt!

A német együttes 2017. május 26-án adja ki egyedülálló 3D katalógusait, amely segítségével a rajongók az otthonukban élhetik át a teljes Kraftwerk élményt.

Meddig él egy pók?

Tom Holland nagyban szövegeti a hálóját: a tűzkeresztségen már átesett mint pókember, hiszen az Amerika kapitány-ban volt néhány jelenete, de az első teljes saját filmje, még csak most következik.

Cher kapta a fődíjat a Billboard Music Awards-on!

Május 21-én rendezték meg a Billboard Music Awards-ot! Azt már tudtuk, hogy az idei Ikon-díjat Cher kapja. A 71 éves díva karrierje több mint 50 évvel ezelőtt indult, a gálán élőben is elénekelte eddigi legnagyobb slágerét, a “Believe-et” és az "If I Could Turn Back Time-ot” is.

Folytatódik Az ötven árnyalat-trilógia?

Eredetileg trilógia volt A szürke ötven árnyalata, de a nagy sikerre való tekintettel E.L. James írt egy negyedik részt is Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint címmel.