A Sláger FM nevét viseli januártól
a Budapest Aréna egyetlen Sky Bar-ja
A Séf Asztala éttermet nyitott
a Papp László Sportarénában
Mostantól minden nap
kedd a Sláger Reggelben!
Budapesten koncertezik Anastacia
Május 13-án a Tüskecsarnokban lép fel
Lenny Kravitz
június 3-án a budapest arénában lép fel!

lEGFRISSEBB

Zséda megénekelte Pestet és Budát

Elkészült Zséda legújabb dala, amelyben az énekesnő szeretett Budapestjéhez fűződő érzelmeiről, gondolatairól mesél. A főváros modern, dinamikus lüktetését átadó szerzemény egy igen különleges alkalomból íródott.

Igazi hideg zuhany érte Vastag Csabát

Ezen a héten Vastag Csaba önti dalba a nap üzenetét a 103.9 Sláger FM-en. Az énekes bár az első nap még izgult, hogyan veszi majd a zenei improvizációs feladatot, mint kiderült, nem ez jelenti számára a legnagyobb gondot reggelente a rádióban.

Csík Ünnep Kiss Tibivel, Lovasi Andrással a fantasztikus szezonnyitón Siófokon

A pünkösdi hosszú hétvégén, új helyszínen és még változatosabb programokkal kezdődik a nyári szezon Siófokon. Május 18-21. között napközben kulturális- és szabadidős programok várják a látogatók minden korosztályát, esténként pedig nagyszabású koncertek adnak egy kis ízelítőt a nyári éjszakákból.

Irány a hatvanas-hetvenes évek!

A Skanzen Majális rendezvényét a múzeum Hé’67! A világ, amelyben a Múzeum született című életmód-kiállítása ihlette. A hatvanas-hetvenes évek mindennapjaiba, a szórakozás és kikapcsolódás könnyed formáiba is belekóstolhatnak az érdeklődők a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban április 30-án és május 1-én