Depeche Mode:
február 3-án új dal, márciusban új lemez
Mozikban
az Amadeus rendezői változata
Robbie Williams újra Budapesten koncertezik!
Augusztus 23-án A GROUPAMA ARÉNÁBAN lép fel
A szépség és a szörnyeteg
továbbra is vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát
Jön
a 24. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál
Április 8-án lesz
a Zoltán Erika koncert

lEGFRISSEBB

Arthur király szemérmes

– Mindenki azt hiszi, hogy azért menő színésznek lenni, mert folyton gyönyörű színésznőkkel csókolózhat az ember. De én utálom az ilyesmit... Ezek a mondatok Charlie Hunnam-tól származnak

Jane Austen huncut volt

Jane Austen, a Büszkeség és balítélet írója két fiktív házasságáról szóló bejegyzést vezetett be egy házassági anyakönyvbe. A BBC News beszámolója szerint az írónő még kamaszkorában "huncutságból" hamisította meg a regisztert.

Csomós Mari lett a nemzet színésze

Csomós Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes művészt választották a nemzet színészének hétfőn Budapesten - közölte a Nemzeti Színház Facebook-oldalán.

NYILVÁNOS A TITANIC TELJES PROGRAMJA

Budapest a filmek szerelmeseinek paradicsomává válik április 6-13 között. A nyolc napon át zajló 24. Titanic Nemzetközi Filmfesztiválra 34 friss, izgalmas és kihagyhatatlan alkotás érkezik a Föld minden szegletéből.

Öreg róka nem vén róka

A filmes hírek folyton olyanokkal vannak tele, hogy milyen kaszkadőr trükköt vállalt éppen Hugh Jackman a Logan-ben vagy Jake Gyllenhaal az Élet-ben. De a világ nem igazságos...

Március 27.: A Színházi világnap

Ma (március 27.) van a színházi világnap, ebből az alkalomból a színházakban az előadások előtt felolvassák azt a nemzetközi üzenetet, amelyet az idén Isabelle Huppert neves francia színművész fogalmazott meg.